Truls-Petter

Om PT Truls-Petter

Sertifisert Personlig trener og Rehab Trainer AFPT. (AFPT er den første instansen i Norge som innehar høyeste sertifisering fra European Health and Fitness Association, dette innebærer at utdannelsen holder høy standard, og er kvalitetssikret i henhold til internasjonale retningslinjer)

– Drevet aktivt med fotball siden 4 års alderen, sluttet 21 år gammel.
– Førstehjelpskurs (Norges Rødekors og AFPT)
– Sertifisert Catslide Mastertrainer
– Sertifisert TRX- instruktør
– Jobbet på treningssenter siden 2008: Som spinning-leder, treningsveileder og instruktør for forskjellige saltimer
– Jobbet 3 år på forsterket, skjermet enhet, Indrehavn sykehjem.
– Jobbet som administrasjonsbefal, og drevet med rekruttering rundt på skoler og messer

 Jeg er en energisk person som liker at det skjer ting hele tiden. Jeg elsker trening som gir utfordring for hele kroppen. Jeg setter meg mål som jeg skal nå, så det å jobbe hardt og lenge for noe gir resultater uansett hva man måtte si. Det viktigste er å ha trua på det man driver med, har man ikke det, kommer man ikke langt. Når man prøver på en ting, skal innstillingen alltid være at man skal klare det!

 Jeg har også jobbet på sykehjem i 3 år, hvor jeg har sett viktigheten med det å holde seg i bevegelse. Det å holde seg i god fysisk form er helt avgjørende for at man skal ha et langt og godt liv uten problemer i hverdagen. Trening er en livstil som alle burde tilvenne seg, virkelig en investering som ikke kan måles med penger.

Trening skal være hardt og effektivt, men også gøy og spennende.
Det å kunne hjelpe folk med å nå målene sine, alt fra store mål til litt mindre mål, er noe jeg har stor glede av. Jeg brenner virkelig for at folk skal ha det bra, og at de skal føle mestring under trening. Det å trene alle fra unge til eldre, ser jeg på som en varierende hverdag. Det gir meg utfordringer, som jeg vil løse på best mulig måte. Det skal også være sikker og trygg trening så kunden ikke skal føle seg usikker eller redd for skader eller utførelse. Jeg er også veldig opptatt av at trening skal utøves med helt perfekt teknikk, noe som igjen vil gjøre at treningen er effektiv og sikker.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑