Green Team 20130526_151607

Published on august 2nd, 2013 | by Green-Training

0

Gråtassen Triathlon 2013

Klarer Green Team å hevde seg i Gråtassen?

I år stiller det 2 deltagere fra Green Team opp i gråtassen. Andreas Nilsen og Truls-Petter Green Strøm som da har meldt seg på i pulje 1 etter elite gruppa. De har ikke gjort noen spesielle forberedelser til et triathlon som ble en spontan greie i år. Neste år håper vi å få med oss fler deltagere fra teamet.
Andreas nilsen
Hva Andreas Nilsen sier 24 timer før start:

Til tross for at jeg aldri har vært med i et triathlon før så føler jeg meg ganske forberedt.Føler jeg er i mitt livs form om dagen og ingen ting annet en gull er bra nok på lørdag. Ser frem til å ha en haug med folk bak meg, så regner med jeg  må gjøre mye av jobben selv og dra flere deltagere til ny rekord i årets gråtass.
Taktikken for løpet er å starte hardt ut og øke deretter. Svømminga får bare briste eller bære, selv om jeg føler meg som en sel i vannet. Sykkelbiten blir planke kjøring og løpinga er som dessert på toppen.  Regner selfølgelig med at media toppen  er tilstede for å få med seg et uforglemmelig arangement. «Go Green Or Go Home» avslutter Andreas samtalen med før han legger på røret.

 

Om Gråtassen Triathlon fra deres hjemmeside:

Er du mann? Spiller du fotball? De som kan svare «JA» på disse spørsmålene er i følge arrangørene kvalifisert til å delta i historiens første «Gråtass-konkurranse». Slik annonserte Sandefjords Blad historiens første Gråtassen Triathlon, og videre skal hele 40 «lekne» fotballspillere ha meldt sin interesse.

Gråtassen Triathlon gikk av stabelen første gang i 1999. Arrangementet var tenkt som en uhøytidelig triatlon for «sommerslappe fotballspillere». Den gangen var det 19 som gjennomførte. Da foregikk svømmingen i Gallisvannet, og sykkeletappen foregikk «rundt i Kodalområdet«.

Etter hvert som årene har gått har dette blitt et meget populært arrangement som ikke lenger bare apellerer til fotballspillere. Menn og kvinner i alle aldre har deltatt. Med deltakerrekord år etter år har Gråtassen Triathlon blitt et av Norges største triathlon.

Nå har svømmeetappen sin start på Meløsstranda i Åsrumvannet før sykkeletappen tar deltakerne mot Kodal på delvis asfalt og skogsterreng. Gråtassen Triathlon har målgang på Kodal IL sitt idrettsanlegg hvor beste mann og kvinne kan løpe over målstreken hyllet av fremmøtte publikummere.

 

Tags: ,


About the AuthorLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑